Palvelut

Kantojen jyrsintä

Kannot pois siististi ja nopeasti! Pienessäkin tilassa vahingoittamatta nurmikkoa.

Kantojyrsin ei vaurioita nurmikkoa ja hake menee hyötykäyttöön, jolla voi täyttää nurmikon/ puutarhan epätasaisuuksia. Pieni kerros vaan multaa päälle.

Hinta:
20 – 60 cm kannot 20 – 40 € / kpl. Ei muita kuluja!

Myös muut kokoluokat
(sis alv 24%  ym kulut)

Älä väistele kantoja leikkurin kanssa, vaan soita meille!

Piha- & ongelmapuiden kaato

Kaadamme haluamasi piha- ja ongelmapuut turvallisesti ja siististi tontiltasi. Saat pihallesi tarvittaessa enemmän tilaa ja avaramman maiseman. Kaadetut puut pilkotaan sovittuun mittaan ja sopimuksesta kuljetamme rungot sekä risut pois. Voimme myös hakettaa oksat ja risut paikan päällä tai hake voidaan käyttää esim. maanparannus- tai täyttöaineena.

TURVALLISTA  — SIISTIÄ — VAIVATONTA —

Ota yhteyttä ja tehdään pihastasi entistä parempi!

Rännien puhdistus turvallisesti & siististi

Puhdistamme rännit ja räystäät omakoti- ja rivitaloista, kesämökeiltä ja vapaa-ajan asunnoista. Myös hallit ja muut rakennukset aina 16 metriin saakka.

Rännit tulisi puhdistaa säännöllisesti, jotta ne kestävät ja toimivat oikein.  Me huolehdimme rännien asianmukaisesta puhdistuksesta, jotta sadevesijärjestelmäsi toimii oikein ja saa lisää kestoikää.

Ota yhteyttä!

Haketus & muut vastaavat työt

Risut ja oksat pois vaivattomasti ja nopeasti oksahakettimella. Saat hakkeen hyötykäyttöön ja voit käyttää sitä esim. maan parannukseen ja nurmikkosi / puutarhasi täytemaana.

Voit myös kysyä vastaavia palveluita, soita tai laita viestiä!

Pensasaitojen leikkaukset

Hoidamme pensasaidat kehystämään puutarhaasi ammattitaidolla. Pensasaidat on hyvä leikata säännöllisesti ja oikeaan aikaan, jotta se pysyy kauniina ja säilyttää halutun muotonsa ja säilyy kestävänä.

Ota yhteyttä ja laitetaan pihasi kehykset kuntoon!

Viheralueiden muokkaus & muut pihanhoitopalvelut

Uudistamme viheralueet tehokkaasti nurmentekokoneella; muokataan olemassa oleva maa-aines ja samalla kylvetään nurmikonsiemenseos. Huippuluokan muokkaustulos ja tuloksena siisti ja valmis pinta.